Resonans Lyd & Bilde AS & Resonans Prosjekt AS

Konseptet

 

Resonans Lyd & Bilde AS ble etablert våren 2006 i Stavanger. Med en enkel og handledyktig forretningside ønsket vi å tilby kunder rundt oss et godt alternativ til dagens store kjeder innen feltet Lyd & Bilde. Idag driftes dette som webshop med personlig oppfølging.

 

Resonans Prosjekt AS ble etablert sommeren 2015 (omdannet fra annet driftselskap) for å møte et større markedet og fristilles fra tidligere butikk relaterte forhold.  Selskapet er et rent konsulentselskap som på mange måter blir bindeleddet mellom kunden og leverandørene, og baserer ofte på vareuttak gjort hos Resonans Lyd & bilde AS

 

Historikk

 

15.sept. 2006 åpnet vi dørene til en stor oppusset, og innholdsrik butikk i Øvre Holmegate 22. Butikken fant sted i den etterhvert så populære turistgaten kalt "Fargegaten".

 

Med 2 etasjer og flere lytter-rom hadde vi et godt utgangspunkt å tilby markedet noe unikt, og sammen med våre leverandører samlet vi sammen en stor mengde ulike produkter fra flere merker. Vårt konstante søk og kontinuerlige dialog mellom kunder og leverandører, resulterte i mange gode opplevelser og samtidig en unik kompetanse innen faget! 

 

Vår opprinnelig ide ga oss et godt grunnlag for å veksle mellom aktører i markedet som normalt ikke vil være i en vanlig Hi-Fi-/Hjemmekinobutikk. Vi forsøkte å gå et et skritt lengre enn alle andre, i håp om å løse den uendelige problemstillingen med å danne gode opplevelser for kundene. Noen ganger klarte vi å finne det ene produktet som fikk det store puslespillet på plass, andre ganger bygget vi opp total løsninger fra bunnen av hjemme hos kunden.

 

Totalkonseptet

 

Etterhvert som årene har passert har konseptet blitt videreutviklet og justert fortløpende til det som virket mest attraktivt. I Juni 2015 valgte vi å legge ned butikken til fordel for å håndtere prosjektarbeid på fulltid. Gjennom etableringen av Resonans Prosjekt AS har porteføljen av hovedpunkter utvidet seg fra kun lyd&bilde til lys, varme , adgangskontroll, sikkerhet, akustikk og ikke minst satsingen mot bedrifts markedet.  Sommeren 2016 flyttet derfor selskapet inn i det spirende innovasjonshuset CoWorx for å bedre rendyrke konseptet videre. 

 

Resonans er et dynamisk ord, og danner med dette mentaliteten til hele selskapet. 

 

Med over 15års erfaring innen Lyd & Bilde - har vi øye for det "lille ekstra" til å kunne tilpasse dine ønsker og behov for en komplett opplevelse!

 

 

 

Kontakt: 51 89 11 22  -  post@resonans-web.no